• Azərbaycan salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4956

Tarix : 20.09.2019, 12:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Pomidor - 200 q
Xiyar - 200 q
Turp - 150 q
Soğan - 45 q
Yaşıl soğan - 50 q
Xama - 100 q
Şüyüd - 50 q
Kahı yarpağı
Duz və istiot - zövqə görə

Hazırlanması:
Pomidor, xiyar və turpu nazik dairələr şəklində doğrayır və qaba düzürük, ortaya doğranmış yaşıl soğanı qoyuruq. Soğanı üzük şəklində doğrayırıq və salata əlavə edirik, duzlayırıq, istiotlayırıq, xama əlavə edirik, doğranmış şüyüd səpirik: ətrafına kahı yarpağı düzürük.

Turpun acı dadı mədə-bağırsaq sisteminin işini stimullaşdırır, iştahı yaxşılaşdırır, sellüloz orqanizmdən artıq xolesterini, ağır metalları və radionuklidləri uzaqlaşdırır. Günlük vitamin C normasını almaq üçün təxminən 250 qr turp yemək lazımdır.

Nuş olsun!


Etiketlər: düzürük, şəklində, doğranmış, əlavə, Pomidor, yarpağı, edirik, yaxşılaşdırır, sellüloz, orqanizmdən, artıq, iştahı, stimullaşdırır, Turpun, bağırsaq, sisteminin, işini, xolesterini, metalları, almaq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN