Tərkibi:
300 q gavalı
250 q toyuq filesi
1 armud
kahı
50 q zeytun yağı
1 ç.q. limon şirəsi
duz
qara istiot
Hazırlanması:Gavalıları yarıya bölün, dənəsini çıxarın, dilimləyin. Armudun çəyirdəyini çıxarın, xırda dilimlərə doğrayın.
Toyuq ətini suda ədviyyatla bişirin. Soyudun, doğrayın.
Kahı yarpaqlarını əlinizlə iri doğrayın, bütün ərzaqları qarışdırın, zeytun yağı və limon şirəsinin qarışığını əlavə edin. Duz vura bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: doğrayın, çıxarın, limon, zeytun, Toyuq, yarpaqlarını, Soyudun, ətini, əlinizlə, ədviyyatla, bişirin, ərzaqları, bilərsiniz, olsun, əlavə, qarışığını, qarışdırın, şirəsinin, bütün, çəyirdəyini