• Fransız ət salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9 116

Tarix : 24-10-2020, 12:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Dana əti - 300 qr.
Soğan - 1 ədəd
Sarımsaq - 3 diş
Dəfnə yarpağı - 1 ədəd
Kəvər - 1 dəstə
Kök - 2 ədəd
Qırmızı bibiər - 1 ədəd
Zeytun - 2 ədəd

Sous üçün:
Hardal - 1 x.q.
Qatıq - 250 qr.
Doğranmış yaşıl soğan və sarımsaq qatışığı - 1 x.q.
Duz, qırmızı istiot zövqə görə

Hazırlanması:
Ətə 4 stəkan su töküb qaynadın. Bir az qaynadıqdan sonra üzərinə xırda doğranmış soğan, sarımsaq, dəfnə yarpağı, kəvəri və kökü tökün. Qazanın ağzını bağlayıb, 20 dəqiqə açmadan qaynadın. Sonra 2-3 saat kənarda saxlayıb, soyumasını gözləyin. Soyuduqdan sonra suyunu süzüb, ətləri didin. Kənarda sosusu hazırlayıb ətlərin üstünə tökün.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaynadın, sonra, tökün, sarımsaq, soğan, yarpağı, dəqiqə, açmadan, Sonra, kənarda, bağlayıb, üstünə, Qazanın, ağzını, ətlərin, saxlayıb, soyumasını, süzüb, ətləri, didin
BİZİ İZLƏYİN