• Noxud salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9289

Tarix : 17.11.2014, 10:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
100 q noxud
200 q ton balığı konservi (öz suyunda, yağsız)
1 iri turş alma
0,5 limonun şirəsi
duz
quru otların qarışığı - reyhan, kəkotu, rozmarin (ətotu)
zeytun yağı (yaxud mayonez)

Hazırlanması:
Noxudu gecədən soyuq suda isladın. Sabahı gün suyu süzün, noxudu yuyun, təzə soyuq su töküb bişirin. Qaynara düşəndən sonra vam odda 40-50 dəqiqə bişirin.

Suyunu süzüb soyudun (tez soyuması üçün üzərindən soyuq su axıtmaq olar).

Ton balığını salat qabına qoyub çəngəllə əzin.

Almanı kubik doğrayıb bir neçə dəqiqə limon şirəsi qatılmış suda saxlayın. Sonra suyu süzün, almanı kağız salfetin üstünə qoyub suyunu çəkməsini gözləyin.

Ton balığına soyumuş noxudu, almanı əlavə edin, duz, quru göyərti səpib üzərinə yağ gəzdirin (yağ əvəzinə mayonez qata bilərsiniz).

Salatı başqa variantda da süfrəyə vermək olar: anton almasının içini oyun, limon şirəsi çiləyin ki, qaralmasın, salatı içinə doldurun.

Nuş olsun!

Etiketlər: soyuq, şirəsi, bişirin, noxudu, mayonez, dəqiqə, limon, almanı, qoyub, süzün, göyərti, balığına, əlavə, soyumuş, gözləyin, üstünə, saxlayın, qatılmış, doğrayıb, Sonra
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica