• Pendir səbəti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10540

Tarix : 19.11.2014, 10:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
200 q toyuq filesi
100 q bərk pendir
100 q şampinyon
2 turşaşirin alma
80 q qoz
1 diş sarımsaq
100 q yağsız xama
2 x.q şirin xardal
xırda doğranmış cəfəri
1 x.q. bitki yağı
duz
qara istiot

Bəzək üçün:
sous (teriyaki)
giləmeyvə dənələri
parmezan pendiri

Hazırlanması:
Toyuq filesini duzlu suda bişirib xırda doğrayın. Pendiri sürtgəcin orta gözündən keçirin. Qozu xırdalayın. Sarımsağı əzin. Almaları saman kimi doğrayın. Şampinyonları bitki yağında qızardın. Xama, şirin xardal, doğranmış cəfəri də əlavə edərək qarışdırın.

Pendir səbəti hazırlamaq üçün ensiz dibi olan tavaya sürtgəcdən keçirilmiş parmezan pendiri töküb qızdırın. Pendir bir az yayılandan sonra iti ucu olan taxta çubuqla tavadan ayırın. Soyumağa imkan vermədən tərs üzünə çevrilmiş stəkanın üstünə qoyun. Gözləyin, soyusun. Bu zaman o, səbət forması alacaq. Sonra götürüb qaba qoyun, salatı içinə yığın.
Qabın bir tərəfinə sous gəzdirin. "Səbət"in ətrafına qoz dənələri, giləmeyvə qoyun.

Nuş olsun!

Etiketlər: qoyun, cəfəri, doğranmış, giləmeyvə, dənələri, doğrayın, pendiri, parmezan, xırda, bitki, Pendir, şirin, xardal, vermədən, üzünə, stəkanın, üstünə, töküb, imkan, çevrilmiş
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN