Tərkibi:5 ədəd kabak,
2 su stəkanı bişmiş noxud,
4 dənə közdə bişmiş qırmızı bibər,
2 dənə quru soğan,
Cəfəri,
Şüyüd,
Duz,
Limon,
Hazırlanması:Kabakları yuyub küp-küp doğrayın.
Tavaya zeytun yağı qoyub soğanları qovurun.
Azacıq bişəndən sonar kabakları da əlavə edib qovurun.
Kabak suyunu çəkənə qədər bişirin.
Sonar ocaqdan alın.
Soyuyan kabaklara noxudu əlavə edin.
Göyərtiləri yuyub doğrayın.
Bibəri də əlavə edin.
Bir dənəsini üzərini bəzəmək üçün ayırın.
Limon və duzunu da əlavə edərək dadına baxın.
Qırmızı bibərlə bəzəyərək üzərinə pomidorla gül düzəldin.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, doğrayın, qovurun, Limon, yuyub, bişmiş, Göyərtiləri, Bibəri, düzəldin, noxudu, dənəsini, kabaklara, Sonar, ocaqdan, Soyuyan, olsun, üzərini, ayırın, baxın, Qırmızı