Tərkibi:4 dənə kök,
2 şorba qaşığı antep fıstığı,
2 şorba qaşığı quru üzüm,
1 dənə portağalın suyu,
1dənə limonun suyu,
3 şorba qaşığı zeytun yağı,
Duz,
İstiot,
Üzərinə:2 şorba qaşığı konserva qarğadalı,
Cəfəri,
Hazırlanması:Kökləri təmizləyib , rəndələyin.
Antepfıstığı və quru üzümlə birlikdə qarışdırıp servis tabağına alın.
Portağal və limon suyunu, zeytun yağı, duz və istiotla qarışdırın.
Hazırladığınız sosu kök salatının üzərinə gəzdirin və soyuducuda 1 saat gözlədin .
Qarğadalı və cəfəri ilə bəzəyərək servis edin..
Nuş olsun!
Etiketlər: şorba, qaşığı, servis, zeytun, suyunu, istiotla, limon, tabağına, birlikdə, qarışdırın, qarışdırıp, Portağal, salatının, Qarğadalı, cəfəri, bəzəyərək, gözlədin, soyuducuda, üzümlə, üzərinə