• Kök salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17 104

Tarix : 15-09-2015, 15:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
4 dənə kök,
2 şorba qaşığı antep fıstığı,
2 şorba qaşığı quru üzüm,
1 dənə portağalın suyu,
1dənə limonun suyu,
3 şorba qaşığı zeytun yağı,
Duz,
İstiot,

Üzərinə:
2 şorba qaşığı konserva qarğadalı,
Cəfəri,

Hazırlanması:
Kökləri təmizləyib , rəndələyin.
Antepfıstığı və quru üzümlə birlikdə qarışdırıp servis tabağına alın.
Portağal və limon suyunu, zeytun yağı, duz və istiotla qarışdırın.
Hazırladığınız sosu kök salatının üzərinə gəzdirin və soyuducuda 1 saat gözlədin .
Qarğadalı və cəfəri ilə bəzəyərək servis edin..

Nuş olsun!
Etiketlər: şorba, qaşığı, servis, zeytun, suyunu, istiotla, limon, tabağına, birlikdə, qarışdırın, qarışdırıp, Portağal, salatının, Qarğadalı, cəfəri, bəzəyərək, gözlədin, soyuducuda, üzümlə, üzərinə
BİZİ İZLƏYİN