Tərkibi:3 ədəd ağ turp
1 dəstə şüyüd
1 dəstə cəfəri
1 dəstə göy soğan
duz
bitki yağı
Hazırlanması:1. Ərzaqlar hazırlanır.
2. Ağ turpun qabığı soyulur və yarımdairə şəklində dilimlərə doğranılır. Göyərti təmizlənir, yuyulur, qurudulur və xırda doğranılır.
3. Bütün inqredientlər hazır olduqda qalır yalnız onları qarışdırmaq.
4. Ağ turp salatı istənilən ət və ya balıq yeməyi ilə gedər.
Nuş olsun!
Etiketlər: dəstə, doğranılır, Bütün, hazır, inqredientlər, xırda, Göyərti, təmizlənir, yuyulur, qurudulur, olduqda, yalnız, yeməyi, gedər, olsun, balıq, istənilən, onları, qarışdırmaq, salatının