• Marinə edilmiş ənginar salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6575

Tarix : 25.01.2016, 17:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
1 orta banka marinə edilmiş ənginarlar (artişok) – suyunu yaxşı süzün (iridilərsə, doğrayın)
2 ədəd yerkökü – suda bişirin, qabığını soyub balaca kubik şəklində doğrayın
Təxminən 2 stəkan yaşıl noxud – buzda saxlanılıbdırsa suda qaynadıb bişirin və süzün, əgər konservdirsə, sadəcə suyunu süzün
Zeytun yağı
Bir balaca limonun suyu
Duz

Hazırlanması:
Ənginar, yerkökü və yaşıl noxudu bir qaba qoyun. Zövqə görə zeytun yağı, bir ədəd limonun suyunu, və duz əlavə edib qarışdırın. Süfrəyə otaq hərarətində və ya bir qədər soyudulmuş halda verin.

Nuş olsun!

Etiketlər: istifadə, yaşıl, yerkökü, süzün, qədər, marinə, suyunu, noxud, edilmiş, limonun, zeytun, balaca, doğrayın, dadlı, bişirin, Ənginar, artişok, ərzaqlar, ənginar, ərzaqdan
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica