Tərkibi:200 q ət
4 yumurta
150 q marinə edilmiş şampinyon
2 az duzlu xiyar
50 q sürtgəcdən keçirilmiş pendir
mayonez
qoz (bəzək)
Hazırlanması:Əti və yumurtanı ayrılıqda suda bişirin, soyudun.
Əti, yumurtanı və xiyarı xırda kubik doğrayın. Hər şampinyonu 4 yerə bölün. Hamısını qarışdırın. Sürtgəcdən keçirilmiş pendir əlavə edin, mayonez qatın.
Salat qabına yığıb sürtgəcdən keçirilmiş pendir və qoz səpin.
Nuş olsun!
Etiketlər: keçirilmiş, pendir, yumurtanı, sürtgəcdən, mayonez, qarışdırın, yığıb, Hamısını, bölün, doğrayın, şampinyonu, Sürtgəcdən, əlavə, qabına, qatın, olsun, kubik, səpin, Salat, soyudun