Tərkibi:200 qr ət
100 qr kartof
150 qr turşu xiyar
60 qr çuğundur
60 qr kök
2 yumurta
50 qr bitki yağı
5 qr 3% iksus
6 qr şəkər tozu
Göyərti
Duz
İstiot
Hazırlanması:Əti yaxşıca qızardırsınız, daha sonra kiçik hissələrə doğrayırsınız.
Həmçinin qaynadılmış kartofu da doğrayıb bir – birinə qaıtrsınız.
Bundan sonra tərkibinə çuğundur, turşu xiyar da əlavə edin.
Bununla yanaşı iksus, göyərti, duz, istiotunu da qatdıqdan sonra yumurta ilə bəzəyərək süfrəyə verin.
Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, iksus, yumurta, çuğundur, turşu, xiyar, əlavə, Bununla, tərkibinə, qaıtrsınız, birinə, yanaşı, Bundan, qatdıqdan, verin, olsun, süfrəyə, bəzəyərək, istiotunu, doğrayıb