• Ətli vineqrad salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 36 583

Tarix : 26-05-2014, 08:28

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Rus mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
200 qr ət
100 qr kartof
150 qr turşu xiyar
60 qr çuğundur
60 qr kök
2 yumurta
50 qr bitki yağı
5 qr 3% iksus
6 qr şəkər tozu
Göyərti
Duz
İstiot

Hazırlanması:
Əti yaxşıca qızardırsınız, daha sonra kiçik hissələrə doğrayırsınız.
Həmçinin qaynadılmış kartofu da doğrayıb bir – birinə qaıtrsınız.
Bundan sonra tərkibinə çuğundur, turşu xiyar da əlavə edin.
Bununla yanaşı iksus, göyərti, duz, istiotunu da qatdıqdan sonra yumurta ilə bəzəyərək süfrəyə verin.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, iksus, yumurta, çuğundur, turşu, xiyar, əlavə, Bununla, tərkibinə, qaıtrsınız, birinə, yanaşı, Bundan, qatdıqdan, verin, olsun, süfrəyə, bəzəyərək, istiotunu, doğrayıb
BİZİ İZLƏYİN