• Ətli vineqrad salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 28531

Tarix : 26.05.2014, 08:28

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Rus mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
200 qr ət
100 qr kartof
150 qr turşu xiyar
60 qr çuğundur
60 qr kök
2 yumurta
50 qr bitki yağı
5 qr 3% iksus
6 qr şəkər tozu
Göyərti
Duz
İstiot

Hazırlanması:
Əti yaxşıca qızardırsınız, daha sonra kiçik hissələrə doğrayırsınız.
Həmçinin qaynadılmış kartofu da doğrayıb bir – birinə qaıtrsınız.
Bundan sonra tərkibinə çuğundur, turşu xiyar da əlavə edin.
Bununla yanaşı iksus, göyərti, duz, istiotunu da qatdıqdan sonra yumurta ilə bəzəyərək süfrəyə verin.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, iksus, yumurta, çuğundur, turşu, xiyar, əlavə, Bununla, tərkibinə, qaıtrsınız, birinə, yanaşı, Bundan, qatdıqdan, verin, olsun, süfrəyə, bəzəyərək, istiotunu, doğrayıb
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN