• Budapeşt salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12406

Tarix : 19.06.2016, 13:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
300 qr bişmiş mal əti
200 qr Marinad göbələk və ya bibər
4 ədəd təzə pamidor
göy soğan
1 x. q. üzüm sirkəsi
2 x.1. zeytun yağı
sarımsaq
cəfəri
duz, istiot

Hazırlanması:
Marinad göbələk kub şəklində doğranır. Bişmiş ət, göy soğan, pamidor, cəfəri, sarımsaq doğranır, zeytun və sirkə, duz, istiot əlavə edilərək qarışdırılır, üzəri şüyüdlə bəzədilir.

Nuş olsun!


Etiketlər: zeytun, soğan, sarımsaq, cəfəri, doğranır, pamidor, istiot, Marinad, göbələk, qarışdırılır, edilərək, əlavə, üzəri, bəzədilir, olsun, sirkə, şüyüdlə, 45Tərkibi, bişmiş, sirkəsi
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN