• Tənbəl salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 42290

Tarix : 26.05.2014, 11:02

Bölmə : Salatlar, Praktik reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
4 iri dəstə təzə cəfəri
1/3 st. sürtgəcdən keçirilmiş parmezan
2 diş sarımsaq
6 x.q. zeytun yağı
1 x.q. limon şirəsi
duz
qara istiot (təzə üyüdülmüş)

Hazırlanması:

Təmizlənib əzilmiş sarımsağı blenderdə zeytun yağı ilə eynicinsli kütlə alınanadək xırdalayın. Limon şirəsi, duz, istiot əlavə edərək yenə qarışdırın.
Cəfərini xırda doğrayın, pendirlə qarışdırın, üzərinə bu sousu gəzdirin.

Qeyd: cəfəri əvəzinə başqa göyərti, məsələn, keşniş, tərxun, yaxud da vəzəri götürə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: qarışdırın, şirəsi, cəfəri, zeytun, istiot, gəzdirin, əvəzinə, sousu, üzərinə, Cəfərini, xırda, doğrayın, pendirlə, başqa, keşniş, götürə, bilərsiniz, olsun, vəzəri, yaxud
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
Roya
hmm gozel gorunur twk
15 dekabr 2014 15:29
3
HƏR YERƏ SƏNİ YAZARAM...AMMA ÖLSƏMDƏ SƏNƏ YAZMARAM!!!!
Offline
Aytac Hasanzade
Lezzetli gorunur.Birde Ferise demek isteyirem ki parmezan pendirdir. 123
24 iyul 2014 17:50
2
Offline
feris
parmazen nedir?
23 iyul 2014 18:49
1
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN