• Zeytunlu ət salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 19542

Tarix : 23.06.2014, 19:42

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Qaynanmış mal əti – 200 qr
Qaynanmış kartof – 500 qr
2 x/q – konservləşdirilmiş yaşıl noxud
3 x/q – bitki yağı
Qara zeytun
1 x/q – Mayonez
İstiot
Limon suyu
Duz
2 ədəd turşu xiyar
2 ədəd qaynanmış yumurta

Hazırlanması:
Kartofu, xiyarı və yumurtaları kubik şəklində doğrayıb qarışdırın.
Salata bitki yağını, duzu istiotu, mayonezi və limon suyunu əlavə edib qarışdırın.
Üzərini zeytun və yaşıl noxudla bəzəyin, 1 saat soyuducuda tutun.

Nuş olsun!
Etiketlər: bitki, zeytun, yaşıl, qarışdırın, Qaynanmış, limon, mayonezi, istiotu, Salata, doğrayıb, suyunu, yağını, noxudla, tutun, olsun, soyuducuda, bəzəyin, Üzərini, şəklində, əlavə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN