• Feyxoda resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 138

Tarix : 24-07-2016, 10:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 st. iri qırmızı lobya
3 baş soğan
3 diş sarımsaq
1 x.q. tomat pastası
200 q mal əti
2 ədəd dəfnə yarpağı
1 acı qırmızı istiot
1 acı göy istiot
250 q sucuq (kolbasa)
250 q sosiska
1 limonun sedrası
3 x.q. zeytun yağı
duz

Hazırlanması:
Lobyanı axşamdan isladın. Səhəri gün suyunu süzün. Üzərinə 2 barmaq qalınlıqda çıxanadək su töküb bişirin. Yumşaldıqdan sonra suyunu süzün, amma atmayın.

Soğanla sarımsağı xırda doğrayıb tavada qovurun. Tomat pastası əlavə edin. Başqa tavada xırda doğranmış əti qovurun (suyunu buraxıb yenidən quruyanadək bişsin). Ət yumşalanda üzərinə qovurduğunuz soğan-tomat qarışığını əlavə edin. Bişmiş lobyanı əlavə edin. Duz vurun. Dəfnə yarpağı, halqa doğranmış qırmızı və göy istiot, doğranmış sucuq və sosisləri də əlavə edib qovurun. Lobya suyu, zeytun yağı və limon sedrası əlavə edib bişirin.

Nuş olsun!
BİZİ İZLƏYİN