• Feyxoda resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5259

Tarix : 24.07.2016, 10:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 st. iri qırmızı lobya
3 baş soğan
3 diş sarımsaq
1 x.q. tomat pastası
200 q mal əti
2 ədəd dəfnə yarpağı
1 acı qırmızı istiot
1 acı göy istiot
250 q sucuq (kolbasa)
250 q sosiska
1 limonun sedrası
3 x.q. zeytun yağı
duz

Hazırlanması:
Lobyanı axşamdan isladın. Səhəri gün suyunu süzün. Üzərinə 2 barmaq qalınlıqda çıxanadək su töküb bişirin. Yumşaldıqdan sonra suyunu süzün, amma atmayın.

Soğanla sarımsağı xırda doğrayıb tavada qovurun. Tomat pastası əlavə edin. Başqa tavada xırda doğranmış əti qovurun (suyunu buraxıb yenidən quruyanadək bişsin). Ət yumşalanda üzərinə qovurduğunuz soğan-tomat qarışığını əlavə edin. Bişmiş lobyanı əlavə edin. Duz vurun. Dəfnə yarpağı, halqa doğranmış qırmızı və göy istiot, doğranmış sucuq və sosisləri də əlavə edib qovurun. Lobya suyu, zeytun yağı və limon sedrası əlavə edib bişirin.

Nuş olsun!
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica