Tərkibi:350 q şampinyon
150 q çerri pomidoru
kahı yarpaqları (romen)
1 xiyar
sous:
1 x.q. zeytun yağı
0,5 ç.q. alma sirkəsi
0,5 ç.q. xardal
3 diş sarımsaq
1 budaq kəklikotu
1 budaq rozmarin
istiot
Hazırlanması:Şampinyonları qızardın. Zeytun yağı, sirkə, xardal, sarımsaq, kəklikotu, rozmarin və istiotu blenderdə eynicinsli kütlə alınanadək xırdalayın. Şampinyonların üzərinə əlavə edib qarışdırın.
Xiyarı doğrayın. Kahı yarpaqlarını iri doğrayın. Xiyar, pomidor, kahı yarpaqlarını boşqaba yığın, göbələyi üstünə düzün, sousu üzərinə gəzdirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: kəklikotu, sarımsaq, rozmarin, yarpaqlarını, üzərinə, doğrayın, xardal, budaq, Xiyarı, sousu, qarışdırın, əlavə, Şampinyonların, gəzdirin, düzün, Xiyar, xırdalayın, yığın, göbələyi, üstünə