Tərkibi:Toyuğun döş əti -200 q
Kartof - 2 ədəd
Yerkökü - 2 ədəd
Keşniş, şüyüd, göy soğan
mayonez
duz - zövqə görə
Hazırlanması:- Suya duz töküb toyuğun döş ətini bişiririk
- Soyuyandan sonra əlimizlə liflərə ayırırıq
- Kartofu, yerkökünü və yumurtanı suda bişiririk
- Soyuduqdan sonra qabığını təmizləyirik
- Sürtgəcin iri gözündən keçiririk
- Göyərtiləri xırda doğrayırıq
- Kartofu, yerkökünü, yumurtanı, toyuq ətini və göyərtini qarışdırırıq
- Duz səpib, qarışdırıb mayonezləyirik.
Nuş olsun!
Etiketlər: bişiririk, sonra, yerkökünü, yumurtanı, ətini, Kartofu, Göyərtiləri, xırda, keçiririk, gözündən, təmizləyirik, Sürtgəcin, doğrayırıq, toyuq, qarışdırıb, mayonezləyirik, səpib, qarışdırırıq, göyərtini, qabığını