• Ət salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6725

Tarix : 7.12.2016, 20:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
100 qr mal əti
2 ədəd yumurta
1 ədəd pomidor
50 qr “Brınza” pendiri
1 ədəd kök
2 yarpaq kahı
¼ dəstə cəfəri
1 x.q. zeytun yağı
Kapers – 20qr
Limon suyu
Duz, istiot

Hazırlanması:
Bişmiş ət və pendir dördkünc doğranır. Kök sürtgəcdən keçirilir. Cəfəri, kahı xırda doğranır. Ərzaqlara kapers, limon suyu, zeytun yağı əlavə olunur, duz, istiot səpilib qarışdırılır. Qaynadılmış yumurta, pomidor dilimlənir. Salatın üzərinə yumurta və pomidor dilimləri qoyulub servis edilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: yumurta, pomidor, zeytun, istiot, doğranır, qarışdırılır, səpilib, olunur, limon, əlavə, Qaynadılmış, dilimlənir, servis, edilir, qoyulub, dilimləri, Salatın, üzərinə, kapers, keçirilir
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica