• Tbilisi salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11142

Tarix : 9.08.2014, 23:03

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Gürcü mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 banka qırmızı lobya konservi
300 q bişmiş mal əti
1 orta boy qırmızı soğan
1 qırmızı bolqar bibəri
0,5 acı istiot
3 diş sarımsaq
50 q qoz
1 dəstə keşniş
qara istiot
zeytun yağı
üzüm sirkəsi

Hazırlanması:
Soğanı nazik yarımhalqa doğrayın. 2 dəqiqə qaynar suda saxlayıb suyu süzün.

Bolqar bibərini təmizləyib saman kimi doğrayın.

Bişmiş əti kubik doğrayın.

Acı istiotun toxumunu təmizləyib çox xırda doğrayın.

Sarımsağı xırda doğrayın, yaxud əzin.

Lobyanın suyunu süzüb yuyun. Soğan, ət, bibər, acı istiot, sarımsaq, doğranmış keşniş, qovrulub xırdalanmış qoz, duz, qara istiot əlavə edib qarışdırın.

4-5 qaşıq zeytun yağı ilə 1 x.q. üzüm sirkəsini qarışdırıb salatın üzərinə gəzdirin, qarışdırın.

Nuş olsun!

Etiketlər: doğrayın, istiot, qırmızı, sarımsaq, keşniş, xırda, qarışdırın, zeytun, təmizləyib, yuyun, Soğan, bibər, doğranmış, süzüb, suyunu, Sarımsağı, yaxud, Lobyanın, qovrulub, xırdalanmış
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica