• Kök salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 59 262

Tarix : 5-03-2017, 14:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
6 böyük təmizlənmiş kök
¼ stəkan limon suyu
2 diş xırda doğranılmış sarımsaq
2 çay qaşığı çörəkotu
½ çay qaşığı qara istiot
1 çay qaşığı duz
¼ stəkan zeytun yağı
¼ stəkan xırda doğranılmış cəfəri

Hazırlanması:
1. Böyük qazana su yığın və duz əlavə edin. Kökləri iki yerə bölüb qazana qoyun və tam bişənə gədər 8-10 dəqiqə qaynadın. Bişəndən sonra kökü soyudub, 6 santı uzunluğunda qalın-qalın doğrayın.

2. Ayrıca qabda limon suyunu, sarımsağı, tmini, istiotu və duzu qarışdırın. Bunların hamısnı asta-asta zeytun yağına tökün. Cəfərini və bişmiş kökü əlavə edərək, bir daha qarışdırın. Süfrəyə soyuq, və ya otaq temperaturunda gətirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, stəkan, zeytun, qalın, əlavə, qarışdırın, qazana, xırda, limon, doğranılmış, gətirin, istiotu, tmini, sarımsağı, suyunu, doğrayın, Ayrıca, qabda, Bunların, yağına
BİZİ İZLƏYİN