Tərkibi:300 qr mal əti,
3 ədəd yumurta,
3 ədəd kartof,
2 ədəd yerkökü,
2 ədəd turşu xiyar(kiçik ölçülü),
1 ədəd təzə xiyar,
keşniş, şüyüd, göy soğan,
duz,istiot,
xama,mayonez
Hazırlanması:İlk öncə qazana su və duz töküb, əti bişiririk. Soyuduqdan sonra xırda doğrayırıq. Daha sonra kartof, yerkökü və yumurtanı suda bişiririk, qabığını təmizləyirik. Kartofu, yerkökünü, yumurtanı və xiyarı xırda kublar formasında, göyərtini isə incə-incə doğrayırıq. Bütün ərzaqları hamısını bir qaba töküb,duz, istiot əlavə edərək qarışdırırıq. Son olaraq xama və mayonez əlavə edib, yenidən qarışdırırıq. Zövqə görə bəzəyib, süfrəyə verə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: bişiririk, töküb, mayonez, sonra, xırda, qarışdırırıq, əlavə, yumurtanı, istiot, doğrayırıq, yerkökü, xiyar, kartof, edərək, yumurta, hamısını, göyərtini, Bütün, ərzaqları, Nuranə300