Tərkibi:Pomidor (çerri) – 4 ədəd
Xiyar – 2 ədəd
Motal pendiri – 30 qr.
Nar dənələri – 20 qr.
Narşərab – 1 x.q.
Cəfəri, reyhan, şüyüd – yarım dəstə
Qovrulmuş qoz ləpəsi – 20 qr.
Duz
Hazırlanması:Tərəvəzlər yuyulur, suyu süzülür. Pomidor 4 hissəyə bölünür, xiyar kub şəklində doğranır, göyərti əllə hissələrə bölünür, pomidora qatılır. Tərəvəzlərə qalan ərzaqlar qatılır, qarışdırılır.
Nuş olsun!
Etiketlər: qatılır, bölünür, Pomidor, şəklində, doğranır, xiyar, göyərti, hissəyə, hissələrə, ərzaqlar, qarışdırılır, qalan, Tərəvəzlərə, pomidora, süzülür, Tərəvəzlər, dənələri, Narşərab, pendiri, Motal