• Acı bibər salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21168

Tarix : 27.05.2014, 17:30

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Yarım kq acı bibər
Yarım su stəkanı qoz içi
6 diş sarımsaq
1 yemək qaşığı sirkə
1 su stəkanı su
1 şirin qaşığı toz şəkər
1 su stəkanı qatıq
Yarım su stəkanı zeytunyağı

Hazırlanması:
Bibəri iri iri doğrayın.
Sarımsaqları ayırd dilimləyin.
Kiçik bir qazanda yağı qızardıb sarımsaqları yüngül doğrayın.
Bibərləri əlavə 5-10 dəqiqə daha qızardın.
Qırmızı bibər, şəkər, duz və suyu qızartdığınız bibəri əlavə edib orta atəşdə bişirin.
Bibərlər yumşalıb suyunu çəkincə ocaqdan alın.
Sirkəni əlavə edib soyumağa buraxın.
Soyuyunca qatıq və qoz içini qarışdırıb xidmət edin.

Nuş olsun!


Etiketlər: stəkanı, əlavə, Yarım, şəkər, qatıq, doğrayın, qaşığı, bibər, suyunu, yumşalıb, Bibərlər, bibəri, qızartdığınız, çəkincə, atəşdə, bişirin, buraxın, qarışdırıb, xidmət, olsun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN