Tərkibi:6 pomidor
4 acı istiot
1 soğan
1 qəhvə fincanı nar turşusu (narşərab)
1 qəhvə fincanı qoz ləpəsi
1 ç.q. pul bibər
1 ç.q. nanə
1 ç.q. duz
Hazırlanması:Pomidorların qabığını soyun, xırda kubik doğrayın. Acı istiotu və soğanı xırda doğrayıb pomidorla qarışdırın. Əzilmiş qoz, narşərab və ədviyyatları əlavə edin. Qarışdırın. Süfrəyə verin.
Nuş olsun!
Etiketlər: narşərab, xırda, fincanı, qəhvə, doğrayıb, pomidorla, soğanı, istiotu, olsun, doğrayın, verin, qarışdırın, ədviyyatları, əlavə, Əzilmiş, kubik, Süfrəyə, Qarışdırın, qabığını, jpgTərkibi