Tərkibi:- Yarım qırmızı kələm,
- 3 yemək qaşığı zeytun yağı,
- 3 yemək qaşığı mayonez,
- 2 diş sarımsaq,
- 1 yemək qaşığı xama.
Hazırlanması:Yarım qırmızı kələmi bıçaq ilə incə-incə kəsin. Zeytun yağını tavada isidib, kələmi əlavə edin və bir neçə dəqiqə bişirin. Tavanı qazın üzərindən götürüb, soyudun. Sarımsaqların qabığını soyub, xırda-xırda doğrayın və kələmə əlavə edin. Xama və mayonezi əlavə edib, qarışdırın. Süfrəyə gətirəcəyiniz qabın içinə qoyun. Salatınız hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, yemək, qaşığı, kələmi, Yarım, qırmızı, xırda, kələmə, doğrayın, soyub, Sarımsaqların, qabığını, mayonezi, gətirəcəyiniz, qoyun, Salatınız, hazırdır, içinə, qabın, Süfrəyə