• Tərəvəz salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 598

Tarix : 18-06-2017, 19:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 ədəd kök,
250 qram brokoli,
100 qram gül kələm,
250 qram göbələk,
1 ədəd qırmızı bibər,
1 stəkan qarğıdalı konservi,
İncə doğranmış şüyüd,
İncə doğranmış keşniş,
Yarım stəkan zeytun yağı.

Sousu üçün:
4 diş incə doğranmış sarımsaq,
1 stəkan mayonez,
2 yemək qaşığı xama,
2 yemək qaşığı limon suyu,
2 yemək qaşığı zeytun yağı,
1 çay qaşığı quru nanə,
1 çay qaşığı kəklikotu,
Duz.

Hazırlanması:
Kökləri soyub, nazik uzun halda kəsin və yağda azacıq qızardın.

Gül kələm və brokolini kiçik hissəciklərə bölün və yumşalanadək suda bişirin.

Göbələkləri suda bişirib, incə dilimləyin.

Bibəri nazik-nazik kəsin.

Hazırladığınız bütün ərzaqları qarışdırın.

Sousu hazırlayıb, salatın üzərinə vurun.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, doğranmış, yemək, stəkan, nazik, kələm, Sousu, zeytun, kəsin, dilimləyin, bişirib, Göbələkləri, yumşalanadək, kiçik, hissəciklərə, bölün, bişirin, Hazırladığınız, salatın, üzərinə
BİZİ İZLƏYİN