Tərkibi:
1 litr süd
1 stəkan şəkər tozu
1 stəkan un
100 qram marqarin
1 paket vanil
Üzəri üçün:
Hind qozu
1 paket kakaolu krem şanti
Bəzəmək üçün:
Püstə
Hazırlanması:
İndi marqarinimizi orta ölçülü bir qazana götürürük və əridirik.
Sonra şəkər əlavə edirik və un əlavə edərək bir az qovururuq.
Təxminən 2 dəqiqədən sonra süd əlavə edirik və qaynadılana qədər davamlı bir çırpma ilə qarışdırırıq.
Xəmirimizi bişirdikdən sonra altını örtürük və hind qozumuzu əvvəlcədən böyük bir tavamızla bərabər səpirik və çırpılmış pudingimizi hind qozumuzun üzərinə tökürük.
Sonra soyumaq üçün kənara qoyuruq.Soyuduqdan sonra krem şantimizi üzərinə tökürük və düzəldirik.
Soyuducuda 3-4 saat gözlədikdən sonra istədiyimiz kimi kəsdik və kəsdiyimiz parçaları gəzdirib yuvarlayaraq servis boşqamıza düzüb bəzəyirik
Nuş olsun!