• Restoran üsulu toyuq döşü şirniyyatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3549

Tarix : 23.07.2021, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 litr süd
125 qram marqarin
1 stəkan un
1 stəkan şəkər
1 paket vanil

Üzəri üçün:
Darçın

Hazırlanması:
Marqarini qazana qoyun və əridin.Qoxusu yox olana və rəngi biraz dönənə qədər un əlavə edib qızartın.
Süd və şəkər əlavə edin, qatılaşana və yavaş odda qaynana qədər davamlı qarışdırın.
Qaynana gələn pudinq 2 dəqiqə daha qarışdırılaraq bişirilir.Sobadan götürün, üzərinə vanil əlavə edib qarışdırın.
Pudinq 5-7 dəqiqə bir qarışdırıcı ilə hazırlanır. Qəlib isladılır və çərisinə puding töküldü.
Otaq istiliyinə gəldikdə, ən azı 4 saat soyuducuda saxlanılır.Dilimlənir və üstünə səpilən darçınla verilir.

Nuş olsun!


Etiketlər: əlavə, qarışdırın, vanil, qədər, dəqiqə, stəkan, şəkər, hazırlanır, Qəlib, qarışdırıcı, götürün, bişirilir, Sobadan, isladılır, üzərinə, Pudinq, töküldü, səpilən, üstünə, darçınla
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN