Tərkibi:2 birdəfəlik stakan
200 qr. qaragilə (başka giləmeyvə işlədə bilərsiz)
1,5 st. vanilli yoqurt
2 x.q. bal (mən agava siropu işlədirəm)
Hazırlanması:1.Qaragilə təmiz yuyulur və blendor qabına qoyulur.
2.Yoqurt və bal blendor qabına qoyulur.
3.Hamısı blendordan keçirdirilir və stakanlara tökülür.
4.Bir saat dondurucuda qalandan sonra stakanların içinə çubuqları batırın. Və dondurma səhərə kimi belə qalsın.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: qoyulur, blendor, qabına, dondurucuda, qalandan, tökülür, stakanlara, blendordan, keçirdirilir, sonra, stakanların, səhərə, qalsın, dondurma, batırın, içinə, çubuqları, Hamısı, Yoqurt, yoqurt