Tərkibi:250 ml süd
250 ml qaymaq
75 qr şəkər tozu
125 qr xırdalanmış qara şokolad
Hazırlanması:Süd və şəkər tozunu bir qaba tökün. Qabı odun üzərinə qoyun və davamlı qarışdırın. Şəkər təmamilə əriməlidir. Daha sonra qabı oddan götürərək otaq temperaturuna qədər soyudun. Bir müddətə qarışığı dondurucuya qoyun və üzərinə qaymaq əlavə edin. Qarışdırmağı unutmayın. Qatı olanda isə şokolod ələvə edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: qaymaq, üzərinə, qoyun, şəkər, müddətə, qarışığı, soyudun, qədər, dondurucuya, əlavə, unutmayın, olanda, ələvə, temperaturuna, Qarışdırmağı, şokolod, sonra, tökün, tozunu, şokolad