Tərkibi:500 ml kremli süd
2 ədəd armud
3 x.q xama
100 qr şəkər tozu
10 qr jelatin
1 ç.q vanil
10 qr kərə yağı
Hazırlanması:Südün üzərinə şəkər tozu, vanil və xama əlavə edirik. Otaq temperaturunda isə jelatini götürürük.
Armudları yuyur, təmizləyir, xırda şəkildə doğrayır və tavada az yağda bişiririk. Hazır olan armudları ilk addımda etdiyimiz məhulla qarışdırırıq. Üzərinə şkolad əlavə etməyi unutmayın!
Desertimiz hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, şəkər, vanil, addımda, etdiyimiz, yağda, armudları, məhulla, Hazır, bişiririk, şkolad, Desertimiz, hazırdır, unutmayın, etməyi, Üzərinə, tavada, qarışdırırıq, şəkildə, edirik