• Yemişli şərbət resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2531

Tarix : 9.11.2017, 22:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Dondurmalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1,5 kiloqram yemiş
1 su stəkanı su
1 ədəd limonun suyu

Hazırlanması:
Yemişi ortadan ikiyə bölün . Dənələrini təmizləyin.
Dənələrini yaxşıca təmizlədiyiniz yemişlərin qabıqlarını soyun .
Yemişləri kiçik parçalar halında dilimləyin.
Blender içərisinə qoyun və yemişlərinizi püre halına gətirin .
Püre halına gəldiyində su və limon suyunu əlavə edib, qarışdırın.
Dondurma maşınınız varsa ; 10 dəqiqə orta sürətdə qarışdırıb qatılaşana qədər qarışdırın. Qarışığı orta boy bir boşqaba yerləşdirib , dondurucuda 24 saat gözlədib servis edin .

Dondurma maşınınız yoxdursa, şərbəti şüşə kasanın içinə qoyun . 1 saat arayla çıxarıb , sürətlə qarışdırıb təkrar dondurucuya qoyun.
Bu əməliyyatı 3 dəfə təkrarladıqdan sonra 12 saat kənara buraxın.

Nuş olsun!

Etiketlər: qoyun, qarışdırıb, halına, Dənələrini, Dondurma, qarışdırın, maşınınız, boşqaba, yerləşdirib, dondurucuda, Qarışığı, qatılaşana, varsa, dəqiqə, sürətdə, gözlədib, qədər, yoxdursa, təkrarladıqdan, əməliyyatı
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica