• Çiyələk dolğulu və şokoladlı tartolet resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 691

Tarix : 13.08.2017, 17:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
3 ədəd yumurta
1 st şəkər tozu
0.5 st süd
0.5 st qatıq
0.5 armudu st duru yağ
un
qabartma tozu
vanil

İçlik və üzəri üçün:
çiyələk cemi
krem şanti
şokolad

Hazırlanması:
İlk öncə yumurta və şəkər tozunu mikserlə çalırıq. Üzərinə süd, qatıq və duru yağ əlavə edib, mikserlə çalmağa davam edirik. Sonra aldığı qədər un, qabartma tozu , vanili də bu qarışıma tökürük və qaşıq ilə qarışdırırıq. Xüsusi tartolet qablarına töküb, 180 dərəcə isidilmiş sobada bişiririk.
Soyuduqdan sonra içərisinə çiyələk cemi qoyuruq, krem şanti (və ya istədiyiniz krem ola bilər) sıxırıq. Sonda üzərinə şokolad düzürük.

Nuş olsun!

Etiketlər: şanti, şokolad, yumurta, çiyələk, mikserlə, şəkər, qabartma, qatıq, isidilmiş, sobada, bişiririk, dərəcə, tartolet, töküb, Soyuduqdan, qablarına, içərisinə, düzürük, sıxırıq, Sonda
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN