• Kakaolu, qozlu keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6031

Tarix : 16.08.2017, 21:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
3 ədəd yumurta,
1 armudu st. şəkər,
1 armudu st. süd,
1 armudu st. duru yağ,
1 paket qabartma tozu,
1 paket vanil,
3 x.q. kakao,
2.5 armudu st. un
iri doğranmış qoz ləpəsi

Hazırlanması:
Əvvəlcə yumurta və şəkər tozunu ağarana kimi mikserlə çalırıq. Üzərinə süd, yağ və vanil əlavə edilib qarışdırırıq. Son olaraq qabartma tozu, kakao və un əlavə edib, qatı məhlul halını alana kimi çalırıq. Zövqə görə xəmirə də qoz ləpəsi əlavə edə bilərsiniz. Keksi bişirəcəyimiz qabı yağlayırıq və üzərindən un səpirik. Hazırladığımız xəmiri keks qabına əlavə edib, üzərinə iri doğranmış qoz ləpəsi tökürük. 180 dərəcə istilikli sobada 20 dəqiqə bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: armudu, əlavə, ləpəsi, yumurta, paket, şəkər, çalırıq, doğranmış, qabartma, vanil, kakao, xəmiri, yağlayırıq, qabına, üzərindən, səpirik, Hazırladığımız, istilikli, dəqiqə, bişiririk
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN