Tərkibi:3 ədəd yumurta,
1.5 st şəkər tozu,
1 st ispanaq püresi,
1 st duru yağ,
2 x.q. su,
1.5 st un,
1 paket vanil,
soda
Üzəri üçün:
şəkər pudrası
Hazırlanması:Əvvəlcə ispanaqları yuyub, üzərin su əlavə edirik və blenderlə püre halına gətiririk. Daha sonra yumurta və şəkər tozunu ağarana kimi mikserlə çalırıq. Üzərinə duru yağ və hazırladığımız ispanaq püresini töküb, mikserlə 2-3 dəqiqə qarışdırırıq. Son olaraq un, vanil və soda əlavə edib, taxta qaşıqla qarışdırırıq. Hazırladığımız xəmiri saba qabına tökürük. Əvvəlcədən qızdırılmış 180 dərəcə istilikli sobada 30-35 dəqiqə bişiririk. Bişdikdən sonra üzərinə şəkər pudrası səpirik.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, sonra, dəqiqə, mikserlə, yumurta, qarışdırırıq, pudrası, əlavə, vanil, ispanaq, Hazırladığımız, xəmiri, üzərinə, qaşıqla, olaraq, taxta, səpirik, qabına, dərəcə, istilikli