• Revani resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4635

Tarix : 30.11.2017, 12:00

Bölmə : Piroq və Kekslər, Şərbətli şirniyyatlar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Xəmir üçün:
4 yumurta
1 st. qatıq
1 st. günəbaxan yağı
2 st. un
1 st. mannıy yarması
1 st. şəkər tozu
1 paket qabartma tozu

Şərbət üçün:
5 st. su
4 st. şəkər tozu
1/2 limonun şirəsi


Yumurtaları şəkər tozu ilə mikserlə çalırıq. Qatıq, mannıy yarması, günəbaxan yağı, un əlavı edib çalırıq. Ən sonda qabartma tozu əlavə edirik. Dördkünc soba qabını (20x30) kərə yağı ilə yağlayırıq. Xəmiri içinə töküb 170 dərəcədə, üstü qızaranədək bişiririk. Bu vaxtı şərbəti hazır edək. Suyla səkər tozunu bişiririk, sonra limon suyunu əlavə edib soyuduruq. Bişmiş revanini istədiyiniz formada kəsin və şərbəti üstünə tökün. Bir müddət qalmalıdır ki, yaxşı özünü tutsun. Soyuq formada servis edin.

Etiketlər: şəkər, əlavə, qabartma, formada, çalırıq, yarması, bişiririk, günəbaxan, mannıy, şərbəti, suyunu, Bişmiş, soyuduruq, səkər, Suyla, hazır, revanini, tozunu, sonra, limon
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica