• Klassik Fransız Klafuti gilaslı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 301

Tarix : 13.06.2018, 12:00

Bölmə : Piroq və Kekslər, Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
500 qr. gilas (dondurulmuş olar)
1+1/2 st. süd
1 st. un
1 dolu x.q. kərə yağı
4 yumurta
1/2 st. şəkər tozu
1 limon qabığı

Hazırlanması:
1.Gilasın tumlarını çıxardın. Süzqəcə qoyun və üstünə 1 x.q. şəkər toxu səpin. Şirəsi çəkildin.
2.Soba qabını kərə yağı ilə yaxşı yağlayın və üstünə un səpin.
3.Yumurtaları şəkər tozu ilə çalırıq. Üstünə ərinmiş kərə yağını əlavə edirik, qarışdırırıq.
4.Süd əlavə edirik.
5.Əələnmiş un əlavə edirik və mikserlə çalırıq.
6.Sonda narın sürtkəcdən keçirilmiş limon qabığını əlavə edirik, qarışdırırıq.
7.Soba qabına suyu çəkilmiş gilasları qoyuruq. Qabın hamısı dolmalıdır, gilaslar yanbayan olmalıdır.
8.Gilasın şirəsini xəmirə əlavə edib qarışdırırıq.
9.Xəmiri gilasların üstünə tökürük.
10.İsinmiş sobada 180 dərəcədə 35 dəqiqə bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, edirik, qarışdırırıq, üstünə, şəkər, Gilasın, limon, çalırıq, səpin, hamısı, dolmalıdır, Qabın, qoyuruq, qabığını, qabına, çəkilmiş, gilasları, gilaslar, şirəsini, sobada
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica