• Quş yuvası peçenyesi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 277

Tarix : 11.09.2018, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
125 qram kərə yağı
1 yumurta
1 stəkan şəkər tozu
1 stəkan nişasta
1 paket vanil
25 qram kakao (2 yemək qaşığı qədər)
2,5 -3 stəkan un
Bəzəmək üçün şokoladla örtülmüş badam konfeti, ya da çınqıla bənzər şokolad

Hazırlanması:
Undan başqa bütün ləvazimatları qarışdırın. Unu yavaş-yavaş əlavə edərək ələ yapışmayacaq şəkildə bir xəmir yoğurun. Sarımsaq əzənin içərisinə yetəri qədər xəmir qoyub, yağlı kağız sərilmiş məcməyiyə sıxın. Qəlib balaca olduğu üçün bir peçenye üçün iki dəfə sıxmaq lazımdır. Hamısını hazırladıqdan sonra bir butulka qapağı ilə ortasından basın. Əvvəlcədən isinmiş 180 dərəcə ocaqda 15-20 dəqiqə bişirin. Soyuduqdan sonra istədiyiniz kimi bəzəyin.

Nuş olsun!

Etiketlər: stəkan, xəmir, qədər, yavaş, sonra, balaca, olduğu, sıxmaq, lazımdır, peçenye, sıxın, yağlı, qoyub, kağız, sərilmiş, Hamısını, məcməyiyə, Qəlib, butulka, bişirin
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica