Tərkibi:Xəmir üçün:
4 yumurta
120 qram un
120 qram şəkər
1 paket qabartma tozu
Südlü sirop üçün:
150 qram süd
150 qram bişmiş süd
150 qram 20%-li qaymaq
Üzərinə:
150 qram şəkər tozu
1 yumurtanın ağı
Hazırlanması:Biskviti hazırlamaq üçün yumurtanın ağın sarısından ayırın.
Ağını mikserlə şişənədək çalınvə üzərinə 20 qran şəkər əlavə edib çalmağa davam edin.
Yumurtanın sarısını 100 qram şəkərllə aytı qabda çalın və yumurtanın ağına qatın.
Ünla qabartma tozunu qarışdırın və şəkərli yumurtaya əlavə edin. .
Sobanı əvvəlcədən 180 dərəcə qızdırın.
Dairə formasındakı 24 sm ölçülü soba qabını yağlayın və xəmiri əlavə edib 30 dəqiqə bişirin.
Siropu hazırlamaq üçün südü, bişmiş südü və qaymağı qarışdırın.
Biskvit bişdikdə isti-isti üzərinə gəzdirin.
Yumurtanın ağını miksrlə sisənəcən çalın və şəkər əlavə edib çalmağa davam edin.
Biskvitin üzərinə tökün.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, şəkər, yumurtanın, üzərinə, hazırlamaq, davam, qarışdırın, Yumurtanın, çalmağa, çalın, bişmiş, qabartma, yağlayın, dəqiqə, qabını, xəmiri, ölçülü, dərəcə, əvvəlcədən, qızdırın