• Kəsmik sufleli pirojna resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5 913

Tarix : 20-01-2019, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
350 qram un
3 xörək q. xama
200 qram kərə yağı
250 qram şəkər
1 paket vanil
2 yumurta
1,5 xörək q. bal
500 qram kəsmik
2 xörək q. nişasta
1 paket vanil

Bəzək üçün:
100 qram qara şokolad

Hazırlanması:
100 qram yağı 1 yumurta, bal və 100 qram şəkər və xamanı qarışdırın.
Qabartmanı una qatın və qarışığa əlavə edin.
Xəmir hazır olduqda 40 dəqiqə soyuducuda saxlayın.
Xəmiri 3 hissəyə bölün.
Soba qabına qida kağızı qoyun. əlinizi yaş edin və xəmiri əllə qaba yerləşdirin.
Əvvəlcədən 180 dərəcə isidilmiş sobada növbə ilə 3 korjinda bişirin.
100 qram kərə yağı 150 qram şəkər və 1 yumurtanı qarışdırın və su vannasında bərkiyənədək bişirin. Bişdikdən sonra kəsmiiy əlavə edin.
İsti halda korjlara çəkin və bir birinin üstünə qoyun.
Ən üst qata kənarlarından çıxan ovuntu səpə bilərsiniz.
Dogradıqdan sonra hər birinin üzərinə qoz ləpəsi və ya şokolad kusokları qoymaq olar.

Nuş olsun!
Etiketlər: xörək, şəkər, qarışdırın, sonra, qoyun, əlavə, şokolad, bişirin, paket, vanil, yumurta, birinin, kəsmiiy, Bişdikdən, bərkiyənədək, yumurtanı, növbə, korjinda, halda, vannasında
BİZİ İZLƏYİN