• Giləmeyvəli keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 400

Tarix : 17.10.2019, 12:00

Bölmə : Piroq və Kekslər, Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Un 300 q
Giləmeyvə (dondurulmuş olar) 200 q
Süd 150 ml
Şəkər 150 q
Kərə yağı 30 q
Yumurta 4 ədəd
Qabartma tozu 10 q
Duz

Hazırlanması:
Yumurtaları çalın mikserlə, şəkər əlavə edib yenə çalın. Sonra süd əlavə edin və çalmağa davam edin. Yumşaq kərə yağı qatın, sonra isə un, qabartma tozu və duz əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
Giləmeyvələri yuyun, qurudun, xəmirə əlavə edin.
Formaya kərə yağı çəkin, xəmiri tökün, 180 dərəcəyə gədər isidilmiş sobada 35-40 dəqiqə bişirin, soyudun.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, çalın, çəkin, xəmiri, Formaya, xəmirə, Giləmeyvələri, yuyun, qurudun, tökün, dərəcəyə, bişirin, soyudun, dəqiqə, sobada, gədər, isidilmiş, qarışdırın, qabartma, Yumurtaları
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN