Tərkibi:100 q şəkər tozu
150 q kərə yağı və ya marqarin
1 ç.q. vanilli şəkər
200 q xama
300 q marmelad
1 ç.q. qabartma tozu və ya 0,5 ç.q. soda
300-350 q un
Hazırlanması:Marmeladı xırda doğrayın. Yağı şəkər tozu və vanilli şəkərlə çalın. Xama əlavə edib qarışdırın. Marmelad, un və qabartma tozu əlavə edərək xəmir yoğurun.
Sinini (20x30 sm ölçüdə) yağlayın, yaxud içinə perqament döşəyin. Xəmiri içinə yayın, hamarlayın.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 25-30 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, əlavə, içinə, qabartma, vanilli, Xəmiri, yağlayın, döşəyin, perqament, yayın, yaxud, dərəcə, bişirin, olsun, dəqiqə, sobada, ölçüdə, qızdırılmış, hamarlayın, yoğurun