• Kartof pirojnası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 22 306

Tarix : 21-11-2014, 20:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 litrlik banka buğda çörəyinin suxarısı (xırdalanmış)
230 q - qənd
250 q süd
150 q kərə yağı
1 x.q. kakao
10 ədəd qoz

Hazırlanması:
Südə qənd atıb qaynara düşənə qədər qarışdırın. Qənd tamamilə əriməlidir. Sonra südü azca soyudun. Kərə yağı, kakao, suxarı, xırdalanmış qoz əlavə edib yaxşıca qarışdırın. Hazır qarışığı 20-30 dəqiqəliyə soyuducuya qoyun. Soyuduqdan sonra kartofa bənzəyən pirojnalar düzəldib kakao tozuna batırın.

Nuş olsun!
Etiketlər: kakao, xırdalanmış, qarışdırın, Soyuduqdan, qoyun, soyuducuya, Hazır, qarışığı, dəqiqəliyə, sonra, bənzəyən, batırın, olsun, tozuna, düzəldib, yaxşıca, pirojnalar, kartofa, soyudun, suxarısı
BİZİ İZLƏYİN