• Köstəbək pirojna resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 57888

Tarix : 6.05.2015, 21:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 yumurta
3 fincan şəkər tozu
1 fincan bitki yağı
1 fincan süd
3,5 fincan un
2-3 x.q. kakao
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil

krem:
1 l süd
7 x.q. nişasta
1 st. şəkər tozu
1 paket krem-şanti

Hazırlanması:
Yumurtaları vanil və şəkər tozuyla çalın. Yağ və süd əlavə edin. Unu kakao, qabartma tozu ilə qarışdırıb əlavə edin, qarışdırın. Yağlanmış siniyə töküb 180 dərəcə qızdırılmış sobada 30-40 dəqiqə bişirin. Bişib-bişmədiyini kibrit çöpü ilə yoxlayın. Keksi soyudun.
Südə nişasta və şəkər tozu əlavə edib qarışdırın, qaynadın, qatılaşanadək bişirin. Soyutduqdan sonra krem-şanti ilə mikserlə çalın.
Stəkanla keksdən dairələr kəsin. Keksin artıqlarını sürtgəcdən keçirib xırdalayın.
Keksdən kəsdiyiniz dairələrin üzərinə 1 x.q. krem qoyun, biskvit ovuntuqlarını üzərinə səpin, yuvarlaq şəkil verin.

Nuş olsun!


Etiketlər: şəkər, fincan, paket, əlavə, şanti, çalın, üzərinə, bişirin, nişasta, qarışdırın, qabartma, kakao, vanil, artıqlarını, sürtgəcdən, keçirib, olsun, Keksin, dairələr, mikserlə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
arzum-aysum
coc sevirem bu pirojnalari. resept ucin təşəkkür
7 may 2015 18:43
1
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN