• Portağallı kurabiyyə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17 187

Tarix : 1-07-2015, 14:00

Bölmə : Piroq və Kekslər / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
125 q marqarin,
2 yumurta,
1,5 stəkan şəkər tozu,
1,5 portağal rəndəsi,
1 paket qabartma tozu,
Un,
Çölü üçün portağal rəndəsi və ya şəkər pudrası,

Hazırlanması:
Marqarin, yumurta və şəkəri krem kimi qarışdırın.
Ardından portağal rəndəsini , qabartma tozu, un, 1 ədəd portağal suyunu əlavə edib xəmir yoğurun.
Xəmiri qoz böyüklüyündə kündələrə ayırıb heç basdırmadan portağal rəndəsi və ya şəkər tozuna batırın.
170 dərəcə temperaturda üzəri qızarmadan kurabiyyə çatlayınca fırından çıxardın.

Nuş olsun!
Etiketlər: portağal, şəkər, rəndəsi, qabartma, yumurta, tozuna, dərəcə, batırın, basdırmadan, temperaturda, kündələrə, ayırıb, çatlayınca, çıxardın, olsun, fırından, böyüklüyündə, qızarmadan, kurabiyyə, üzəri
BİZİ İZLƏYİN