• Brauni resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7004

Tarix : 31.10.2015, 10:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Yarım stəkan un (75 qram)
Dörtdə bir çay qaşığı qabartma tozu
Yarım stəkan kakao tozu
Bir çimdik duz
120 qram kərə yağı
1 stəkan şəkər tozu (200 qram)
2 yumurta
1 çay qaşığl vanil ekstraktı (duru vanil; zəruri deyil amma brauniyə ləzzət qatır)

Hazırlanması:
Iri qabda un, qabartma tozu, kakao və duzu qarışdırın. Kənara qoyun.
Yağı əridib bir qədər soyudun (bir az isti qalmalıdır, amma qaynar olmamalıdır). Şəkər tozunu yağa əlavə edib qaşıqla yaxşıca qarışdırın. Yumurtaları bir-bir bunun üstünə qırıb qarışdırın (mikserlə çalmayın!). Vanil ekstraktınız varsa, əlavə edib yenə qarışdırın.
Unlu qarışığı yağa əlavə edib qarışdırın.
Xəmir belə qatılıqda alınmalıdır.
Sobanı 175C dərəcəyədək isidin. Xəmiri ölçüləri 23 sm olan yağlanmış kvadrat formaya boşaldın.
Sobanın orta gözündə 25 dəqiqə bişirin. Bilmiş brauninin ortasına kibrit batırıb çıxartdığınızda kibrit quru qalırsa, brauniniz hazırdır.

Nuş olsun!

Etiketlər: qarışdırın, stəkan, əlavə, kakao, vanil, qabartma, kibrit, Yarım, brauni, Sobanı, alınmalıdır, qatılıqda, dərəcəyədək, Xəmiri, ölçüləri, Xəmir, isidin, qarışığı, Vanil, çalmayın
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
aylin345
brauni cok sevirem cox lezetlidir
27 oktyabr 2016 21:25
2
Offline
arzum-aysum
brauni coxxx sevirem, lezzetli olur, hem kakaolu hem yumşaq
31 oktyabr 2015 20:10
1
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica