• İsveçrə keksi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13799

Tarix : 14.06.2014, 23:37

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
Alma sirkəsi 2 x.q.
Kakao 6 x.q
Duru yağ 0.75 (3/4) stəkan
Su 2 stəkan
Şəkər tozu 2 stəkan
Un 3 stəkan
Vanil 1 x/q
Şokoladlı pudinq 1 paket

Hazırlanması:
Keksi hazırlamaq üçün əvvəlcə quru ərzaqları bir qabda, duru ərzaqları da ayrı bir qabda qarışdırın.
Sonra duru ərzaqları yavaş-yavaş quru ərzaqlar olan qaba əlavə edin.
Qarışığı yaxşı yağlanmış dərin və ya geniş bir keks qəlibinə tökün. 175 dərəcədə 35-40 dəqiqə bişirin.
Keksin xəmiri hazır olana qədər pudinqi bişirin. Pudinq bir az soyuyandan sonra keksin üzərinə tökmək lazımdır.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: stəkan, ərzaqları, bişirin, yavaş, qabda, hazır, xəmiri, dəqiqə, qəlibinə, tökün, dərəcədə, Keksin, qədər, üzərinə, tökmək, lazımdır, olsun, keksin, sonra, geniş
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
Lula
Qabartma tokmeden bu nece sisir bes?:-/
30 sentyabr 2015 22:17
1
BİZİ İZLƏYİN