• Şəkərsiz maffin resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14037

Tarix : 26.04.2016, 23:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 stəkan yulaf,
4 yemək qaşığı bal,
1 çay qaşığı duz,
1 çay qaşığı qabartma tozu,
2 ədət yumurta,
3/4 stəkan yağsız süd,
1/3 stəkan maye yağ,

Üzəri üçün:
1çay qaşığı kişmiş,
damla şokolatı və ya Hind qozu,

Hazırlanması:
Əvvəlcə yulafı geniş bir qabda ələyin.
Geniş bir qabda yulaf, bal, duz və qabartma tozunu qarışdırın.
Ardından içinə yumurta, süd və yağı əlavə edərək qarışdırmağa davam edin.
Hazırladığınız qarışımı 20 ədət müffin qabına bölüşdürün.
Üzərləri üçün kişmişi, damla şokolatı ya da Hind qozunu seçərək bəzək vurun.
Əvvəlcədən 175 dərəcə qızdırılmış fırında 30 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, stəkan, damla, şokolatı, yumurta, qabartma, qabda, yulaf, kişmişi, qozunu, seçərək, Üzərləri, qabına, qarışımı, müffin, bəzək, bölüşdürün, qızdırılmış, dəqiqə, bişirin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN