Tərkibi:400 q maskarpone
25 ədəd savoyardi peçenyesi
4 yumurta
4 x.q. şəkər tozu
şaftalı konservi
şaftalı konservinin şərbəti
Hazırlanması:Yumurta sarılarını şəkər tozu ilə çalın. Maskarpone əlavə edib eynicinsli kütlə alınanadək çalın. Yumurta ağlarını ayrıca möhkəm köpüklənənədək çalın, sonra pendirli qarışığa əlavə edin.
Şaftalıları doğrayın.
Savoyardiləri şaftalı konservinin suyunda isladın. Qaba lay-lay düzün: şərbətə batırılmış savoyardi + krem + şaftalı dilimləri. Layları bir daha təkrarlayın. Üzərinə yarım dilim şaftalı qoyun. Bir neçə saat soyuducuda saxlayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: şaftalı, çalın, konservinin, Yumurta, əlavə, şəkər, savoyardi, dilimləri, batırılmış, şərbətə, isladın, doğrayın, Savoyardiləri, suyunda, Layları, düzün, Üzərinə, soyuducuda, saxlayın, olsun