Tərkibi:xəmir: 1 yumurta
1 st. qatıq
3/4 st. şəkər tozu
10 q qabartma tozu
1,5 st. un
iç: 3/4 st. şəkər tozu
100 q kokos yonqarı
1 paket vanilli şəkər
əlavə: 1 st. 20%-li qaymaq
Hazırlanması:Xəmir üçün olan ərzağı qarışdırıb formaya tökün.
İç üçün olan ərzağı qarışdırıb xəmirin üzərinə bərabər qaydada səpin.
180-200 dərəcə qızdırılmış sobada 25-30 dəqiqə bişirin. Çalışın, kokos yonqarı qızarmasın. Bişməyə başlayandan 10 dəqiqə sonra piroqun üzərinə folqa çəkə bilərsiniz ki, yanmasın.
Piroq hazır olanda qaynar-qaynar üzərinə 1 st. 20%-li qaymaq tökün.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, üzərinə, qaymaq, ərzağı, qarışdırıb, tökün, yonqarı, kokos, qaynar, dəqiqə, bişirin, başlayandan, Çalışın, qızarmasın, Bişməyə, sonra, folqa, hazır, olanda, olsun